Advertisement

Slimani Fenerbahçe - Fenerbahçe Islam Slimani transferini açıkladı - Aspor / Fenerbahçe cezayirli golcü islam slimani transferini bitirdi.

Slimani Fenerbahçe - Fenerbahçe Islam Slimani transferini açıkladı - Aspor / Fenerbahçe cezayirli golcü islam slimani transferini bitirdi.. Fenerbahçe ile süper lig'de sadece 1 gol atabilen islam slimani'nin takımdan ayrılmak istediği belirtildi. Fenerbahçe, anlaşma kapsamında islam slimani'nin yıllık ücreti dışında i̇ngiliz ekibine 2.5 milyon euro da kiralama ücreti ödeyecek. Son dakika haberine göre fenerbahçe ile leicester city'nin cezayirli futbolcu islam slamini'nin kiralanması konusunda anlaşmaya vardı. Fenerbahçe, cezayirli forvet islam slimani'yi 1 yıllığına kiraladığını açıkladı. Fenerbahçe'nin kiralık olarak kadrosuna katmak istediği ve büyük ölçüde anlaşmaya vardığı golcü oyuncu islam slimani, i̇stanbul'a geldi.

İngilizler'e göre cezayirli forvetin yıllık 4.25 milyon euro'luk maaşını fenerbahçe karşılayacak. İslam slimani, 18 haziran 1988 cezayir'de dünyaya geldi. Fenerbahçe asbaşkanı semih özsoy, cezayirli futbolcuları islam slimani için devre arası transfer döneminde i̇spanya'nın real betis takımı ile sıcak saatler yaşadıklarını belirterek, slimani gitmek istiyordu dedi. Kulübümüz, islam slimani'nin bir yıllığına kiralık olarak kadromuza katılması için i̇ngiliz ekibi leicester city ile anlaşmaya vardı. Fenerbahçe i̇slam slimani transferini bitirmeye çok yakın.

Slimani Fenerbahçe günlerini anlattı: Türkiye'deki futbol ...
Slimani Fenerbahçe günlerini anlattı: Türkiye'deki futbol ... from static.birgun.net
Cezayirli golcü 1 yıllığına kiralanıyor. Fenerbahçe'nin kiralık olarak kadrosuna katmak istediği ve büyük ölçüde anlaşmaya vardığı golcü oyuncu islam slimani, i̇stanbul'a geldi. Fenerbahçe'de çok büyük sorunlar yaşadığının altını çizen slimani, fenerbahçe'de kariyerimin en golcü sezonlarından birini geçiriyordum ancak fenerbahçe beni gönderdi. Slimani'ye çubuklu formamız ile sonsuz başarılar dileriz! Dün akşam saatlerinde i̇stanbul'a gelen ve bugün sağlık kontrollerinden geçen cezayirli golcü oyuncu, kendisini kiralık olarak. İngiliz basını oyuncunun transferinin kısa sürede gerçekleşmesinin beklendiğini açıkladı. Fenerbahçe, islam slimani'nin bir yıllığına kiralık olarak transfer edilmesi için i̇ngiliz ekibi leicester city ile anlaşmaya vardı. Transfer çalışmalarını sürdüren fenerbahçe, leicester city'de forma giyen cezayirli yıldız slimani'yle 1 yıllık kiralık sözleşme konusunda anlaşmaya vardı.

Anlaşmada satın alma opsiyonu ise olmayacak.

Dün akşam saatlerinde i̇stanbul'a gelen ve bugün sağlık kontrollerinden geçen cezayirli golcü oyuncu, kendisini kiralık olarak. Cezayirli golcü 1 yıllığına kiralanıyor. Fenerbahçe, islam slimani ile anlaştı. Fenerbahçe, cezayirli forvet islam slimani'yi 1 yıllığına kiraladığını açıkladı. Fenerbahçe ile süper lig'de sadece 1 gol atabilen islam slimani'nin takımdan ayrılmak istediği belirtildi. Cezayir milli takımı'nın da forveti olan i̇slam slimani, premier lig. Cezayir milli takım futbolcusu islam slimani, sağlık kontrollerinin ardından kendisini fenerbahçeli yapan resmi. İslam slimani, 18 haziran 1988 cezayir'de dünyaya geldi. Fenerbahçe, i̇ngiltere premier lig ekibi leicester city'nin cezayirli milli futbolcusu i̇slam slimani'yi kiralık olarak kadrosuna kattı. Fenerbahçe, anlaşma kapsamında islam slimani'nin yıllık ücreti dışında i̇ngiliz ekibine 2.5 milyon euro da kiralama ücreti ödeyecek. Uzun süredir santrafor arayışlarını sürdüren fenerbahçe'de sürpriz bir isim gündeme geldi. Yıldız futbolcunun maliyeti de belli oldu. Sky sports ve times'ın haberlerine göre fenerbahçe, i̇slam slimani'nin 1 yıllığına kiralanması için leicester ile anlaştı.

Fenerbahçe'nin i̇ngiltere premier lig ekiplerinden leicester city'den 1 yıllığına kiraladığı cezayirli golcü slimani, fenerbahçe formasını giydi. Anlaşmada satın alma opsiyonu ise olmayacak. Cezayir milli takım futbolcusu islam slimani, sağlık kontrollerinin ardından kendisini fenerbahçeli yapan resmi. Fenerbahçe, cezayirli forvet islam slimani'yi i̇ngiltere premier lig ekibi leicester city'den 1 yıllığına kiraladığını resmen açıkladı. İslam slimani, geçtiğimiz sezonun yarısını leicester city'de, diğer yarısını da newcastle united'da geçirmişti.

İslam Slimani kimdir? Fenerbahçe'de Islam Slimani ...
İslam Slimani kimdir? Fenerbahçe'de Islam Slimani ... from cdn-amk.sozcu.com.tr
Son dakika haberine göre fenerbahçe ile leicester city'nin cezayirli futbolcu islam slamini'nin kiralanması konusunda anlaşmaya vardı. Fenerbahçe'nin kiralık olarak kadrosuna katmak istediği ve büyük ölçüde anlaşmaya vardığı golcü oyuncu islam slimani, i̇stanbul'a geldi. İngilizler'e göre cezayirli forvetin yıllık 4.25 milyon euro'luk maaşını fenerbahçe karşılayacak. Anlaşmada satın alma opsiyonu ise olmayacak. Fenerbahçe, cezayirli forvet islam slimani'yi i̇ngiltere premier lig ekibi leicester city'den 1 yıllığına kiraladığını resmen açıkladı. Fenerbahçe'nin eski golcüsü islam slimani tarih yazmaya devam ediyor. İslam slimani, geçtiğimiz sezonun yarısını leicester city'de, diğer yarısını da newcastle united'da geçirmişti. Eski fenerbahçeli leicester city'nin futbolcusu islam slimani lyon'a doğru.

Fenerbahçe, cezayirli forvet islam slimani'yi i̇ngiltere premier lig ekibi leicester city'den 1 yıllığına kiraladığını resmen açıkladı.

Islam slimani, fenerbahçe'den ayrılıyor mu? Fenerbahçe'nin i̇ngiltere premier lig ekiplerinden leicester city'den 1 yıllığına kiraladığı cezayirli golcü slimani, fenerbahçe formasını giydi. Fenerbahçe kulübü, leicester city'nin santrfor oyuncusu islam slimani 'yi kiralık olarak kadrosuna kattığını açıkladı. Fenerbahçe ile benfica arasındaki maç, 14 ağustos salı günü oynanacak. Slimani'nin bugün akşam saatlerinde i̇stanbul'a gelmesi ve yarın oynanacak olan bursaspor maçını. Anlaşmada satın alma opsiyonu ise olmayacak. Transfer çalışmalarını sürdüren fenerbahçe, leicester city'de forma giyen cezayirli yıldız slimani'yle 1 yıllık kiralık sözleşme konusunda anlaşmaya vardı. Cezayir milli takım futbolcusu islam slimani, sağlık kontrollerinin ardından kendisini fenerbahçeli yapan resmi. İslam slimani, 18 haziran 1988 cezayir'de dünyaya geldi. Fenerbahçe, bursaspor maçı öncesinde islam slimani transferini açıkladı. Fenerbahçe, dün türkiye'ye gelen cezayirli forvet slimani'yi 1 yıllığına kiraladığını resmen açıkladı. Eski fenerbahçeli leicester city'nin futbolcusu islam slimani lyon'a doğru. İngiliz basını oyuncunun transferinin kısa sürede gerçekleşmesinin beklendiğini açıkladı.

Fenerbahçe asbaşkanı semih özsoy, cezayirli futbolcuları islam slimani için devre arası transfer döneminde i̇spanya'nın real betis takımı ile sıcak saatler yaşadıklarını belirterek, slimani gitmek istiyordu dedi. Islam slimani, 1 yıl kiralık olarak fenerbahçe forması giyecek. Fenerbahçe'de çok büyük sorunlar yaşadığının altını çizen slimani, fenerbahçe'de kariyerimin en golcü sezonlarından birini geçiriyordum ancak fenerbahçe beni gönderdi. Fenerbahçe, islam slimani ile anlaştı. Cezayir milli takımı'nın da forveti olan i̇slam slimani, premier lig.

Fenerbahçe Slimani yerine Kenneth Zohore'yi düşünüyor ...
Fenerbahçe Slimani yerine Kenneth Zohore'yi düşünüyor ... from iaftm.tmgrup.com.tr
Son dakika haberine göre fenerbahçe ile leicester city'nin cezayirli futbolcu islam slamini'nin kiralanması konusunda anlaşmaya vardı. Golcü arayışlarına devam eden fenerbahçe leicester city'de forma giyen cezayirli oyuncu islam slimani ile her konuda anlaşmaya vardı. Transfer çalışmalarını sürdüren fenerbahçe, leicester city'de forma giyen cezayirli yıldız slimani'yle 1 yıllık kiralık sözleşme konusunda anlaşmaya vardı. Fenerbahçe asbaşkanı semih özsoy, cezayirli futbolcuları islam slimani için devre arası transfer döneminde i̇spanya'nın real betis takımı ile sıcak saatler yaşadıklarını belirterek, slimani gitmek istiyordu dedi. Kulübümüz, islam slimani'nin bir yıllığına kiralık olarak kadromuza katılması için i̇ngiliz ekibi leicester city ile anlaşmaya. Sky sports ve times'ın haberlerine göre fenerbahçe, i̇slam slimani'nin 1 yıllığına kiralanması için leicester ile anlaştı. Fenerbahçe'nin eski golcüsü islam slimani tarih yazmaya devam ediyor. Uzun süredir santrafor arayışlarını sürdüren fenerbahçe'de sürpriz bir isim gündeme geldi.

Slimani'ye çubuklu formamız ile sonsuz başarılar dileriz!

Fenerbahçe kulübü, leicester city'nin santrfor oyuncusu islam slimani 'yi kiralık olarak kadrosuna kattığını açıkladı. Fenerbahçe'nin sezon başında i̇ngiltere ekibi leicester city'den kiraladığı forvet oyuncusu islam slimani bekleneni veremedi. 2018 yılı içerisinde premier lig ve süper lig'de toplamda 2 gol atan slimani vasatın altında kaldı. İngilizler'e göre cezayirli forvetin yıllık 4.25 milyon euro'luk maaşını fenerbahçe karşılayacak. Slimani'ye çubuklu formamız ile sonsuz başarılar dileriz! İngiliz basını oyuncunun transferinin kısa sürede gerçekleşmesinin beklendiğini açıkladı. Cezayir milli takımı'nın da forveti olan i̇slam slimani, premier lig. Sky sports ve times'ın haberlerine göre fenerbahçe, i̇slam slimani'nin 1 yıllığına kiralanması için leicester ile anlaştı. Fenerbahçe'nin eski golcüsü islam slimani tarih yazmaya devam ediyor. Fenerbahçe, cezayirli forvet islam slimani'yi i̇ngiltere premier lig ekibi leicester city'den 1 yıllığına kiraladığını resmen açıkladı. Fenerbahçe'nin kiralık olarak kadrosuna katmak istediği ve büyük ölçüde anlaşmaya vardığı golcü oyuncu islam slimani, i̇stanbul'a geldi. Anlaşmada satın alma opsiyonu ise olmayacak. Fenerbahçe'de çok büyük sorunlar yaşadığının altını çizen slimani, fenerbahçe'de kariyerimin en golcü sezonlarından birini geçiriyordum ancak fenerbahçe beni gönderdi.

Fenerbahçe, i̇ngiltere premier lig ekibi leicester city'nin cezayirli milli futbolcusu i̇slam slimani'yi kiralık olarak kadrosuna kattı slimani. Fenerbahçe, premier lig takımlarından leicester city'nin forveti islam slimani'yi kiralamaya çok yakın.

Posting Komentar

0 Komentar